Vergelijking hospitalisatieverzekering

Waarschijnlijk heeft u goed nagedacht alvorens op zoek te gaan naar een hospitalisatieverzekering en bent u er achter gekomen dat een dergelijke verzekering hebben eigenlijk toch wel vrij belangrijk is. Het kan er in ieder geval voor zorgen dat u niet te maken krijgt met torenhoge kosten die een grote druk op uw financiƫle situatie uit kunnen oefenen. Vooraleer een hospitalisatieverzekering af te sluiten doet u er echter goed aan om even een vergelijking te maken. Een vergelijking hospitalisatieverzekering kan er immers voor zorgen dat u een duidelijker inzicht krijgt in de mogelijkheden van een dergelijke verzekering alsook in de kostprijs die voor de verschillende dekkingen neergeteld dient te worden.

Een vergelijking hospitalisatieverzekering kunt u maken op een zogenaamde vergelijkingssite. Dit zijn websites die u de mogelijkheid bieden om aan de hand van verschillende zoekcriteria na te gaan welke hospitalisatieverzekering het beste voldoet aan uw verwachtingen en vooral waar u deze verzekering dan het goedkoopst kunt afsluiten. Een andere mogelijkheid om een vergelijking hospitalisatieverzekering uit te voeren is door gebruik te maken van de berekeningsmodules op de websites van de verschillende verzekeraars. Door de berekeningen uit te voeren kunt u immers zeer eenvoudig achterhalen welke verzekeraar u de hospitalisatieverzekering tegen de scherpste prijs en de beste voorwaarden aan kan bieden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 Responses to Vergelijking hospitalisatieverzekering

 1. rita loos schreef:

  hallo,
  ik heb een hospitalisatieverzekering bij ethias langs mijn werkgever,maar 1 mei 2018 ga ik op pensioen.
  nu wil ik alles zo vergelijken en hoeveel tijd heb ik daarvoor !
  ik weet ook niet of ik kan overgaan bij ethias .
  gr rita

 2. ruth coene schreef:

  goede morgen,

  ik heb een hospitaal verzekering van werkgever bij AXA (recent, daarvoor was het AG insurance) waarbij ik met m’n gezin verzekerd ben (ik gratis, m’n gezinsleden betalend waarvan nu nog enkel m’n man overblijft). M’n man gaat eind 2018 in pensioen, ik werk nog meerdere jaren. Nu wil ik graag weten wat onze beste keuze is, neemt m’n man een nieuwe verzekering of blijft hij bij mij verzekerd zolang ik werk en moet ik het dan opnieuw bekijken?

  alvast bedankt
  Ruth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *