Hospitalisatieverzekering Testaankoop

De hospitalisatieverzekering Testaankoop is in tegenstelling wat u misschien vermoedt geen hospitalisatieverzekering die door Testaankoop zelf wordt uitgegeven. Zoals u waarschijnlijk wel weet is Testaankoop een consumentenorganisatie die er voor instaat dat consumenten voor een zo goedkoop mogelijke kostprijs een zo degelijk mogelijk product voorgeschoteld krijgen. De hospitalisatieverzekering Testaankoop is dan ook niets of meer dan het resultaat van het onderzoek dat door Testaankoop werd uitgevoerd m.b.t. de beste hospitalisatieverzekering. De website van Testaankoop biedt u als gebruiker veelal ook de mogelijkheid om aan de hand van uw wensen en verwachtingen na te gaan welke hospitalisatieverzekering er het best voldoet aan uw vereisten.

Hou er met andere woorden rekening mee dat Testaankoop niet zelf zal optreden als verzekeraar, maar u de verzekering in kwestie rechtstreeks bij de verzekeringsmaatschappij af zult sluiten. In ieder geval kunt u er op rekenen dat de hospitalisatieverzekering Testaankoop steeds een zo compleet mogelijke verzekering is die alle noodzakelijke dekkingen (en zelfs nog meer dan dat) bevat zonder dat u daar erg hoge kosten voor dient te betalen.

Sluit voordelig een hospitalisatieverzekering af.

Waar u op moet letten tijdens de keus van uw hospitalisatieverzekering en waar testaankoop waarschijnlijk ook op zal letten, is wanneer u een vergoeding krijgt van uw verzekeraar. Het zou namelijk kunnen dat wanneer uw ziekenfonds de ziekte niet herkent, of wanneer het bijvoorbeeld een cosmetische ingreep is, dat u geen vergoeding krijgt van uw hospitalisatieverzekering. U zult dan zelf moeten bijbetalen. Testaankoop zal hier ook op controleren wat voor vergoedingen u krijgt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Een reactie op Hospitalisatieverzekering Testaankoop

 1. wyckaert francis schreef:

  Beste,

  mijn vrouw werd net geopereerd aan een nekgernia.

  Op advies van de chirug werd een losse prothese geplaatst omdat dit beter is wat betreft flexibiliteit naar de schakels er boven en beneden. M.a.w. om minder kans te hebben nog eens hetzelfde op een andere plaats tegen te komen.

  Wat blijkt nu dat onze hospitalisatieverzekering AG insurance enkel terug betalingen doet ten opleg van wat het ziekenfonds herkent.

  Gezien dat de CM deze niet herkent zitten wij met een persoonlijke opleg van 3000 euro.

  Kunnen jullie ons een advies geven welke hospitalisatieverzekering deze wel dekt zodat we in de toekomst niet meer voor verrassingen staan?

  Francis Wyckaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *