Hospitalisatieverzekering prijzen

We overdrijven niet wanneer we zeggen dat hospitalisatie handenvol geld kan kosten. Helaas valt het niet altijd uit te sluiten dat u op een zeker ogenblik opgenomen zult moeten worden in het ziekenhuis. Omdat de kosten zich dan al snel opstapelen is het belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. Het afsluiten van een zogenaamde hospitalisatieverzekering is in dat opzicht dan ook het beste wat u kunt doen. Toch is het ook zo dat de hospitalisatieverzekering prijzen niet meteen mals zijn. Niet voor niets is een hospitalisatieverzekering toch één van de duurste verzekeringen op de markt. Aan de andere kant moet u zichzelf de vraag stellen of u liever de premie van de verzekering betaalt en dan kunt rekenen op bijstand in geval van nood of u er liever voor kiest om het risico te lopen om de volledige kostprijs van een ziekenhuisopname te betalen.

De hospitalisatieverzekering prijzen zijn echter wel sterk afhankelijk van verzekeraar tot verzekeraar. Daarnaast bieden de meeste verzekeraars ook diverse mogelijkheden aan waardoor u niet verplicht bent om één bepaalde hospitalisatieverzekering af te sluiten. Let wel, hoe meer dekkingen u wenst, des te duurder de kostprijs van de hospitalisatieverzekering wordt. Een stukje van de hospitalisatieverzekering prijzen is eveneens afhankelijk van de informatie die u invult op de documenten voorafgaand aan het afsluiten van de verzekering.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 reacties op Hospitalisatieverzekering prijzen

 1. joke aneca schreef:

  graag had ik wat meer info gehad over de prijzen voor een hospitalisatieverzekering voor zelfstandigen
  mvg joke

 2. vanhoof rosita schreef:

  Beste,
  Graag had ik wat informatie over hospitalisatieverzekering voor mij en mijn zoontje. Hoeveel kost het voor ons.
  Vanhoof Rosita ° 6 mei 1970
  Vandervelpen Thibau ° 1 juni 2003
  Met vriendelijke groeten,
  Vanhoof

 3. DE ROOSE DANNY schreef:

  Beste ,

  Ik had een hospitalisatie verzekering bij jullie via mijn ex vriendin ( Op naam van Danny De Roose NR kaart: dit via AZ-Sint Lucas ) Graag zou ik willen weten of ik de hospitalisatieverzekering kan verder nemen bij jullie en wat me dit zou kosten. Geboorte datum van mij 1966.

  mvg

  Danny de Roose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *