Hospitalisatieverzekering prijs

Wanneer u van plan bent om een hospitalisatieverzekering af te sluiten is het eerste waar u rekening mee zult willen houden natuurlijk de kostprijs die er aan een dergelijke verzekering verbonden is. De hospitalisatieverzekering prijs is echter niet vastgesteld en dus afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst zijn er natuurlijk de dekkingen die geboden worden. Deze zijn bepalend voor de basisprijs van de hospitalisatieverzekering. Wanneer u deze prijs heeft kunnen achterhalen is het noodzaak om deze zo weinig mogelijk op te waarderen. Vooraleer een hospitalisatieverzekering wordt toegekend dient u immers een aantal documenten in te vullen. Aan de hand van die documenten en vooral de antwoorden die u geeft op de verschillende vragen zal nagegaan worden hoe groot de kans is dat u op korte termijn een ziekenhuisopname zult hebben.

Het spreekt voor zich dat, hoe groter de verzekeraar die kans inschat, des te hoger de kostprijs van de verzekering komt te liggen. Wees er zeker van dat u de vragen naar waarheid invult. Wanneer de verzekeraar er immers achterkomt dat u op het document foutieve informatie heeft ingevuld kan dat een goede reden zijn om iedere uitbetaling te weigeren. In ieder geval kunt u de hospitalisatieverzekering prijs zoveel mogelijk proberen te beperken door goed de verschillende mogelijkheden bij de diverse verzekeraars met elkaar te vergelijken. De hospitalisatieverzekering prijs zal echter hoe dan ook altijd veel lager liggen dan de kostprijs die u zelf zou moeten betalen bij een eventuele (langdurige) ziekenhuisopname.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 reacties op Hospitalisatieverzekering prijs

 1. Baert Rudy schreef:

  Goeden dag.ik had graag de prijs voor een gezin man 26 jaar vrouw 24 jaar en kind 3 en half.en hospitalisatieverzekering per maand

 2. Michele Van Acht schreef:

  Goeie morgen, graag een prijs voor alleenstaande 62 jarige vrouw.
  Dank bij voorbaat.

 3. Gracy Bogaert schreef:

  graag hadden wij de prijs geweten voor ons beiden , 62 jaar en 59 jaar , daar wij momenteel een verzekering hebben via het werk , maar mijn man gaat in pensioen ! graag inlichtingen aub !

 4. van dyck greta schreef:

  ik heb nu een hospitalisatieverzekering via mijn wg maar vermits ik op swt ga dien ik vanaf 1.1.2018 een keuze te maken , bij de verzekering van mijn werkgever blijven of overstappen naar een andere.
  Ik weet de kostprijs van mijn huidige verzekering en zou nu graag weten wat die bij jullie bedraagt.
  Ik ban juist 60 jaar geworden en heb geen medische klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *