Hospitalisatieverzekering CM prijs

De hospitalisatieverzekering CM prijs is zoals de meeste verzekeringnemers waarschijnlijk reeds konden vermoeden afhankelijk van het soort hospitalisatieverzekering dat wordt afgesloten. De hospitalisatieverzekering CM prijs verschilt dan ook vaak aanzienlijk wanneer we de standaard hospitalisatieverzekering gaan vergelijken met een aanvullende  hospitalisatieverzekering, maar dat geldt natuurlijk ook voor de dekkingen en de voorwaarden die er aan verbonden zijn. De hospitalisatieverzekering CM prijs ligt gelukkig over het algemeen vrij laag zodat verzekeringnemers zich absoluut niet verplicht dienen te voelen om voor de standaard hospitalisatieverzekering CM te kiezen.

U doet er echter eveneens goed aan om er rekening mee te houden dat de hospitalisatieverzekering CM prijs eveneens afhankelijk is van de informatie die u zelf aan de verzekeraar verstrekt. Alvorens een hospitalisatieverzekering af te sluiten zult u immers verschillende formulieren in moeten vullen waarna er aan de hand van die informatie zal beslist worden hoe hoog de uiteindelijke kostprijs komt te liggen. Door het invullen van de formulieren voorafgaand aan het afsluiten van de hospitalisatieverzekering CM wil de verzekeraar kunnen inschatten hoe groot de kans is dat u in de recente toekomst te maken zult krijgen met een hospitalisatie. Het spreekt voor zich dat dit een zeer aanzienlijke invloed kan (en zal) hebben op de kostprijs van uw verzekering.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

8 reacties op Hospitalisatieverzekering CM prijs

 1. BECU ERIK schreef:

  Ik ben werknemer en ga op 15 september op brugpensioen,
  mijn hospitalisatie was bij AG asurance.
  welke hospitalisatie verzekering kunt U mij aanprijzen?

  met dank

  BECU ERIK
  Adres verwijderd vanwege privacy

 2. Marcel LEMARCQ schreef:

  Geachte,

  Op 13 febr. 2014 word ik 65.
  Momenteel en tot die datum beschik ik over een hospitalisatieverzekering bekostigd door mijn vroegere werkgever.

  Vanaf pensioenleeftijd wens ik echter op eigen kosten verder verzekerd te worden door de CM.

  Vraag: WANNEER TEN LAATSTE KAN EN DIEN IK DAARVOOR EEN AANVRAAG IN TE DIENEN ???

  Ik wens daaromtrent immers niet ‘te laat’ te komen.

  Dank en vriendelijke groeten,

  Marcel LEMARCQ

 3. hermie viviane schreef:

  Goede middag,

  Ik maak momenteel deel uit van een collectieve hospitalistie van mijn werk bij Ethias.

  Eind volgend jaar ga ik met pensioen en ik zoek een hospitalistie verzekering om nadien verder mee te gaan. Ik ben sinds 1967 ingeschreven bij de CM en zou graag de prijzen , die momenteel gangbaar zijn, willen kennen voor iemand van 65 jaar.

  met dank bij voorbaat en mvg
  Viviane Hermie

 4. Van der Weken François schreef:

  Mag ik je vriendelijk verzoeken ons te informeren ivm hospitalisatieverzekering voor ons beiden. Zijn er uitzonderingen??
  Graag uw bericht aub

 5. Van Roey Cor schreef:

  Ik ben 77 jaar ,kom van ethias ,wat is de premie die ik moet betalen?Is er hier een wachttijd voor voorzien?Ik heb vroeger een groepsverzekering van de school gehad,dan mocht ik bij cm niet overkomen,daar er een wijziging is gekomen,wil ik dit overwegen ,mijn vrouw heeft een hospitaalverzekering bij cm.Graag een antwoord,dank

 6. Thompson M. schreef:

  Momenteel geniet ikzelf samen echtgenoo en zoon van een hospitalisatieverzekering via mijn werkgever. Zelf zijn we bij CM aangesloten. Bestaat er bij CM een wachtpolis die we nu al zouden kunnen afsluiten zodat ik op het moment van mijn pensioen zowel voor mijzelf als mijn echtgenoot een hospitalisatieverzekering kan verderzetten zonder wachttijd en zonder medische vragenlijst?

 7. wy zyn beide 66 j.wat is de prys van een hospitaal verzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *