Hospitalisatieverzekering AXA

Een hospitalisatieverzekering afsluiten kan in België bij vele aanbieders. Zo hebben we bijvoorbeeld ook AXA. Informatie omtrent de AXA hospitalisatieverzekering kunt u vinden op de site van deze aanbieder. Het klinkt alvast mooi:‘AXA dekt de hospitalisatiekosten, overal ter wereld en voor een onbeperkt bedrag, met inbegrip van alternatieve geneeswijzen, palliatieve zorgen evenals de vervoerskosten, de huur van een tv-toestel, koelkast en telefoon.’ Wanneer u wenst te weten of deze aanbieder de beste aanbieder is, dan moet u zeker eens contact opnemen. Vraag informatie aan en vraag of ze de premie wensen te berekenen voor een uw verzekering. Er zijn veel mogelijkheden en de richtlijn is dan ook: hoe meer dekkingen, hoe hoger de premie. Neem dus eens contact op met deze aanbieder en vergelijk nadien de tarieven.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op Hospitalisatieverzekering AXA

 1. Bouwen Marc schreef:

  03/01/2013

  Beste,

  Na een telefoon naar AXA verbond men mij door met het nummer *** waar men mij vroeg een mail te sturen naar jullie.
  Daar het bedrijf waar ik werkzaam was gedurende 40 jaar, BMTech NV Boechout, eind vorig jaar de boeken heeft gesloten zou ik graag te weten komen hoe het nu verder moet met de hospitalisatieverzekering.
  – Kan ik mij verder verzekeren op het bestaande contract?
  – Kan ik mijn vrouw verder verzekeren op het bestaande contract?
  – Wat gaat mij dat kosten,voor mij alleen of voor ons beide
  – Welk is het goedkoopste tarief want ik ben bruggepensioneerd en moet het stellen met 1175 eur de maand?

 2. Mitrica Gigi schreef:

  Geachte ,
  een vraagje:

  Ik ben als werknemer aangesloten bij de collectieve hospitalisatieverzekering axa bij mijn werkgever PWA Affligem vzw.

  Kan ik mijn moeder als gezinslid, die bij mij gedomicilieerd is aansluiten als bijkomende verzekerde ?
  Mijn moeder is volledig fiscaal ten laste van mij, gezien haar inkomen minder dan 3000€ per jaar bedraagt. (wordt in de polis vermeld dat een fiscaal ten laste persoon eveneens bijkomend verzekerd kan worden, aan 15 euro per maand)

  Kan u dit bevestigen aub ?

  Gigi Mitrica

 3. Guy Verschelden schreef:

  Mijn vriendin heeft via haar werk (ocmw Hamme)bij U een hospitalisatie verzekering , nu heeft zij juist een baby gekregen , is die automatisch hierbij mee verzekerd ? zo niet wat kost dan voor hem zo’n hospitalisatie verzekering en moet dat aangevraagd worden via haar werk , groeten ,Guy

 4. JEANINNE HERREMANS schreef:

  Goedenavond, ik ben 68 jaar(05/10/1946) en wens mij graag te verzekeren. Ik wens een goede hospitalisatieverzekering aan te gaan, kan u mij zeggen welke opties er zijn? Aangezien ik 68 jaar oud ben, kan ik mij dan nog een goed gedekte verzekering aangaan? Wat is de kostprijs en waarvoor ben ik dan verzekerd?
  Met vriendelijke groeten,
  Jeaninne Herremans

 5. lea van gheluwe schreef:

  hallo

  ik ben werkzaam in het uz te gent en ben via het uz bij jullie verzekerd voor hospitalisatiekosten. Ik ga binnenkort met pensioen.
  Mijn vraag: kan ik bij jullie verder aansluiten voor dezelfde voorwaarden? Zo ja, hoe moet ik dit doen? en wat is de kostprijs voor mij?

  mvg Lea van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *