DKV hospitalisatieverzekering tarieven

De DKV hospitalisatieverzekering is immens populair. Zowat iedereen die er absoluut zeker van wil zijn dat nagenoeg alle kosten die verband houden met een opname in een ziekenhuis worden ingedekt kiest er voor om een DKV hospitalisatieverzekering af te sluiten. Zoals u waarschijnlijk eveneens wel weet beschikt de DKV hospitalisatieverzekering over een zeer uitgebreid aanbod aan dekkingen. Die dekkingen zorgen er echter voor dat er een bepaalde kostprijs wordt bepaald die doorgaans net iets hoger ligt dan bij andere  hospitalisatieverzekeringen het geval is. Omwille van deze reden kan het nooit kwaad om de DKV hospitalisatieverzekering tarieven even onder de loep te nemen alvorens de verzekering af te sluiten.

De DKV hospitalisatieverzekering tarieven zijn natuurlijk terug te vinden op de website van de verzekeraar, maar daarnaast kunt u ze eveneens raadplegen door gebruik te maken van een zogenaamde vergelijkingssite. In dit geval worden de DKV hospitalisatieverzekering tarieven namelijk in een overzicht opgenomen samen met de tarieven van andere hospitalisatieverzekeringen zodat u meteen een duidelijk inzicht krijgt in het verschil op vlak van kostprijs. De DKV hospitalisatieverzekering tarieven liggen over het algemeen dus wel wat hoger dan bij de andere hospitalisatieverzekeringen het geval is, maar daar krijgt u dan ook heel wat extra dekkingen en een optimale bijstand voor in de plaats.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 reacties op DKV hospitalisatieverzekering tarieven

 1. Marc Van Aerschot schreef:

  Polisnummer: xxxx

  graag hadden wij graag de premies gekend die wij mogelijk in de toekomst moeten betalen (binnen 5 jaar) na gewijzigde situatie.
  Wij zijn beiden verzekerd bij DKV via Defensie (het leger) – ik ben militair en
  ga binnen 5 jaar met pensioen op de leeftijd van 56 jaar.
  Omdat ikzelf militair ben is de premie voor mij, op dit moment, gratis. Voor mijn echtgenote betalen we nu een premie van 60,12€. Zij zal binnen 5 jaar ook 56 jaar zijn.
  Kan u een berekening maken van de premie die wij binnen vijf jaar zouden moeten betalen gezien de gewijzigde situatie.

  Met vriendelijke groeten,
  Marc Van Aerschot
  Adres verwijderd vanwege privacy

 2. HUYS MICHEL schreef:

  BEN A-G VERZEKERD BIJ MIJN WERKGEVER,WAT KOST HET MIJ OM DE BESTE HOSPITALISATIEVERZ. VOOR NA MIJN PENSIOENLEEFTIJD NU AF TE SLUITEN?

  BEN NU 56 JAAR

 3. Colebunders Rita schreef:

  Welke medische kosten die DKV bedoeld, worden niet terug betaald wanneer men een éénpersoonskamer neemt bij opname voor een borstreconstructie?

 4. Colebunders Rita schreef:

  Beste,

  Over welke medische kosten bedoeld DKV , worden niet terug betaald bij een opname éénpersoonskamer voor een borstreconstructie? Graag meer details.
  Dank U

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *