CM hospitalisatieverzekering tarieven

We vertellen u niets nieuws wanneer we zeggen dat er niet alleen verschillende hospitalisatieverzekeringen bestaan, maar daarnaast is het ook zo dat er binnen een bepaalde verzekeraar varianten kunnen bestaan op de klassieke hospitalisatieverzekering. De CM is zo’n verzekeraar waarbij het mogelijk is om te kiezen voor een standaard hospitalisatieverzekering, maar waarbij verzekeringnemers eveneens over de mogelijkheid beschikken om een uitgebreidere verzekering af te sluiten. Het spreekt voor zich dat de tarieven tussen de verschillende hospitalisatieverzekeringen aanzienlijk kunnen verschillen. De kostprijs wordt immers berekend aan de hand van de dekkingen die door de verzekering geboden worden.

De CM hospitalisatieverzekering tarieven kunnen dan ook sterk verschillen afhankelijk van het type verzekering die u wenst af te sluiten. In principe kunt u er altijd rekening mee houden dat, hoe meer dekkingen er geboden worden, des te hoger de kostprijs van de CM hospitalisatieverzekering zal komen te liggen. De CM hospitalisatieverzekering tarieven kunnen aangerekend worden door middel van een maandelijkse premie, maar het is veelal eveneens mogelijk om te verzoeken de kosten op jaarbasis in rekening te brengen. In ieder geval is het wel zo dat de CM hospitalisatieverzekering tarieven tot één van de laagste op de markt behoren.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

5 reacties op CM hospitalisatieverzekering tarieven

 1. Verellen lea schreef:

  Graag zou ik op de hoogte gesteld worden van de prijs van een hospitalisatieverzekering bij CM. Alsook de ledenbijdrage en andere faciliteiten.
  Met dank. Lea

 2. Borremans Meert schreef:

  Mijne heren ik heb voor mijn man en mij zelf een hospitalisatie verzekering bij DKV Een die wel alles dekt.
  Wat is uw aanbieding voor de zelfde voorwaarden.
  Hartelijk
  Mevrouw Meert

 3. moerman-bourroux schreef:

  bien reçu votre folder pour senior’s. les tarifs mentionnés sont-ils par personne ou pour une famille (2).
  merci de nous informer plus emplement.
  salutations.
  Pierre et Geneviève Bourroux-Moerman.Harelbeke

  avez-vous un folder en Français?

 4. lette odette schreef:

  ik heb een hospitalieverzekering bij AXA. enkel maand 103 eur voor mij en mijn man. dat zal wel de duurste en complete verzekering zijn. wat kost dat bij jullie?

 5. vermeersch jonny schreef:

  ik ben 72 j en vraag wat het tarief voor een hospitalisatieverzekering en evenzo een aanvullende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *